Гарбузові коржики. Рецепт печива з гарбуза.

Хеллоуін минув і постало питання: що ж робити з гарбузами?… Вихід є! Напечіть от з тих страшних монстрів ніжних зайчиків…

Рецепт тут:1 яйце
100гр. вершкового масла
200 гр. цукру
300 гр. борошна (ця кількість приблизна – тісто не повинно текти)
10 ст. л . гарбузового пюре
кориця

Масло змішуємо з цукром, додаємо корицю. Маленький секрет: якщо корицю або ваніль додавати у масло – аромат буде більш виразним і не загубиться. Далі яйце , гарбузове пюре і борошно. Перемішуємо, якщо гарбузового пюре більше – додаємо більше борошна. Увесь цей час розігріваємо пічку до 150 градусів. Коржики печемо 30 хв. В мене вони вийшли хрумкими!

Смачного-корисного-веселого!


Comments:

No comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *