Гарбузові коржики. Рецепт печива з гарбуза.
Хеллоуін минув і постало питання: що ж робити з гарбузами?… Вихід є! Напечіть от з тих страшних монстрів ніжних зайчиків…
Рецепт тут:1 яйце
100гр. вершкового масла
200 гр. цукру
300 гр. борошна (ця кількість приблизна — тісто не повинно текти)
10 ст. л . гарбузового пюре
кориця
Масло змішуємо з цукром, додаємо корицю. Маленький секрет: якщо корицю або ваніль додавати у масло — аромат буде більш виразним і не загубиться. Далі яйце , гарбузове пюре і борошно. Перемішуємо, якщо гарбузового пюре більше — додаємо більше борошна. Увесь цей час розігріваємо пічку до 150 градусів. Коржики печемо 30 хв. В мене вони вийшли хрумкими!
Смачного-корисного-веселого!
Комментарии:
Нет комментариев