Пісочне печиво. Рецепт.

Елементарний рецепт з дитинства. У 5му класі в нас дівчат у школі стало популярним записувати рецепти (саме записувати,ніхто нічого не готував :)). Усі обмінювались з виглядом бувалих господарок, давали поради що краще: масло чи маргарин :)). Цей рецепт мені порадила однокласниця Лариса (років 10 її не бачила і не знаю де вона). Це єдине, що справді виходило їтівним, простим і ну дууже смачним :)) Дякую їй. Тепер, я читаю цей рецепт, написаний моїм дитячим невпевненим почерком і готую разом з донькою. Далі рецепт.

В моєму зошиті назва звучить так: “Печіво або торт “Для любителів”. (я точно любитель :))

3 варених жовтка
150 гр. цукру
300 гр борошна
150 гр вершкового масла або маргарину
кориця

Варені жовтки мнемо вилкою чи тремо на тертці, змішуємо з борошном та усіма іншими інгредієнтами. Додаючи по краплині воду, замішуємо тісто. Формуємо печіво. Випікамо хвилин 15-20. Посипаємо цукровою пудрою (в мене її, зазвичай, немає :))
Смачного! Якщо ризикнете і усе вийде – пишіть :))


Comments:

No comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *