Пісочне печиво. Рецепт.

Без имени 1 Пісочне печиво. Рецепт.

Елементарний рецепт з дитинства. У 5му класі в нас дівчат у школі стало популярним записувати рецепти (саме записувати,ніхто нічого не готував :)). Усі обмінювались з виглядом бувалих господарок, давали поради що краще: масло чи маргарин :)). Цей рецепт мені порадила однокласниця Лариса (років 10 її не бачила і не знаю де вона). Це єдине, що справді виходило їтівним, простим і ну дууже смачним :)) Дякую їй. Тепер, я читаю цей рецепт, написаний моїм дитячим невпевненим почерком і готую разом з донькою. Далі рецепт.

В моєму зошиті назва звучить так: «Печіво або торт «Для любителів». (я точно любитель :))

3 варених жовтка
150 гр. цукру
300 гр борошна
150 гр вершкового масла або маргарину
кориця

Варені жовтки мнемо вилкою чи тремо на тертці, змішуємо з борошном та усіма іншими інгредієнтами. Додаючи по краплині воду, замішуємо тісто. Формуємо печіво. Випікамо хвилин 15-20. Посипаємо цукровою пудрою (в мене її, зазвичай, немає :))
Смачного! Якщо ризикнете і усе вийде — пишіть :))

Нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>