Домашній гарячий шоколад. Рецепт.

Чи є потреба писати довго просмак і аромат, а головне про атмосферу яку дарує нам філіжаночка гарячого пекучого шоколаду?…. А в домашніх умовах можна і відерце зготувати і тихенько з”їсти :))

Рецепт там….

1. Шоколад 200гр.
2. Молоко 200гр.
3. Крохмал кукурудзяний (картопляний) – 3 ст. л . без верху
4. Кориця, гвоздика (мелені)

В половині холодного молока розводимо крохмал. Другу частину молока,  з поламаним на шматочки шоколадом, розігріваємо. Ніжно, тобто потрішки вливаємо крохмальне молоко в розтоплене шоколадне молоко, постійно розмішуючи. Ще деякий час підігріваємо шоколад постійно помішуючи, аж поки він не загусне. Додаємо спеції. Готово!

Смачного-запашного-романтичного!


Comments:

No comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *