Домашній гарячий шоколад. Рецепт.
Чи є потреба писати довго просмак і аромат, а головне про атмосферу яку дарує нам філіжаночка гарячого пекучого шоколаду?…. А в домашніх умовах можна і відерце зготувати і тихенько з”їсти :))
Рецепт там….
1. Шоколад 200гр.
2. Молоко 200гр.
3. Крохмал кукурудзяний (картопляний) – 3 ст. л . без верху
4. Кориця, гвоздика (мелені)
В половині холодного молока розводимо крохмал. Другу частину молока, з поламаним на шматочки шоколадом, розігріваємо. Ніжно, тобто потрішки вливаємо крохмальне молоко в розтоплене шоколадне молоко, постійно розмішуючи. Ще деякий час підігріваємо шоколад постійно помішуючи, аж поки він не загусне. Додаємо спеції. Готово!
Смачного-запашного-романтичного!
Comments:
No comments